36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialCirculaţia feroviară, închisă între Timişu de Sus şi Predeal. Şase trenuri, BLOCATE

Circulaţia feroviară, închisă între Timişu de Sus şi Predeal. Şase trenuri, BLOCATE

Circulaţia feroviară între Timişu de Sus şi Predeal a fost închisă, miercuri, din cauza unor copaci căzuţi pe ambele fire de circulaţie, în gabaritul căii ferate şi pe linia de contact, cinci trenuri fiind oprite în gări şi un altul pe traseu, informează Compania Naţională de Căi Ferate „CFR”, conform Mediafax.

Astfel, trenul R 3002 care circulă pe ruta Braşov – Bucureşti Nord staţionează în gara Dârste, IR 1745 Bucureşti Nord – Cluj Napoca şi IR 1637 Bucureşti Nord – Braşov sunt oprite în gara Predeal, IR 1644 Salva – Bucureşti Nord şi IR 1648 Bistriţa Nord – Bucureşti Nord staţionează în gara Braşov.

De asemenea, trenul IR 1642 care circulă pe ruta Baia Mare – Bucureşti Nord staţionează în linie curentă între Timişul de Sus şi Predeal, pe firul II, a precizat Compania Naţională de Căi Ferate „CFR”, într-un comunicat de presă.

Citeşte şi Temperatură deosebit de scăzută în următoarele zile. Vezi când se va încălzi vremea!

Echipele feroviare sunt la faţa locului, cu drezine pantograf, şi intervin pentru tăierea copacilor căzuţi şi remedierea defecţiunilor produse la firul de contact în urma prăbuşirii copacilor.

Reprezentanţii Companiei CFR au precizat că traficul feroviar în judeţul Braşov se desfăşoară în condiţii de ninsoare şi vânt.

Călătorii pot solicita informaţii despre eventualele întârzieri în traficul feroviar, din cauza vremii nefavorabile, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau la numărul de telefon 021/9521.

În judeţul Braşov, unde marţi au fost probleme din cauza zăpezii, fiind închis pentru deszăpezire inclusiv Drumul Naţional 1, se circulă în condiţii bune, miercuri dimineaţă, şi nu a mai nins.

Citeşte şi Un singur drum naţional, BLOCAT. Vezi unde se circulă în condiţii de iarnă!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă