-0.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSpecialCirca 30 de drumuri naţionale rămân închise, iar peste 400 de trenuri...

Circa 30 de drumuri naţionale rămân închise, iar peste 400 de trenuri sunt anulate

32 de drumuri naţionale rămân închise, pe alte aproape 20 de şosele se circulă cu restricţii de tonaj, în această după-amiază, şi peste 400 de trenuri au fost anulate, din cauza condiţiilor meteo, au anunţat autorităţile, relatează Mediafax.

Astfel, 32 de drumuri naţionale sunt blocate, precum şi A2, pe tronsonul Lehliu -Feteşti.

Compania de Drumuri a permis reluarea traficului pe DN7 – Valea Oltului, DN6 Drobeta Turnu Severin – Orşova, DN2 Bucureşti-Urziceni, DN2A Slobozia-Constanţa, DN 3 Bucureşti-Lehliu, DN 3A, A2 pe sectorul Cernavodă – Constanţa, DN2, DN1 între Braşov şi Bucureşti şi DN1A Ploieşti – Braşov.

Un număr de 413 trenuri au fost anulate, iar opt secţii feroviare sunt închise, dintre care una începând de marţi – Caracal-Corabia. Pe alte 13 secţii se circulă cu restricţii.

Activitatea aeroporturilor se desfăşoară normal pentru perioada de iarnă, cu excepţia aeroportului Craiova, care a rămas închis, dar cursele au întârzieri.

În ceea ce priveşte traficul naval, sunt deschise porturile Constanţa, Midia şi Mangalia. Cursele de pasageri rămân suspendate în Delta Dunării, la fel şi punctele de trecere cu bacul.

Cele mai citite

Cât te costă să faci Revelionul cu Bădălău

Monato, salonul de evenimente deținut de fiica baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, se pregătește să ofere o experiență de Revelion cu adevărat...

Abatoarele din Germania caută cu disperare muncitori români de sărbători. Cât este leafa

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, când toată lumea se așteaptă la vânzări generoase, este nevoie și de mai multă forță de muncă,...

Când vor circula trenurile din România cu 160 km/h?

Viteza medie cu care un tren de călători circulă la ora actuală în România este de 44 km/h. Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean a...
Ultima oră
Pe aceeași temă