2.7 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialCioroianu catre omolgul sau sarb: "Vuk, my friend"

Cioroianu catre omolgul sau sarb: “Vuk, my friend”

Ministrul de externe, Adrian Cioroianu, l-a intimpinat cu multa caldura pe omologul sau sirb, Vuk Jeremic, adresindu-i-se acestuia cu "Vuk, my friend". Nu este prima iesire colocviala a lui Cioroianu, care acum citeva luni l-a salutat pe regele Spaniei, Juan Carlos, cu "good point", adauga Hotnews.

Adrian Cioroianu l-a primit pe oficialul sirb in Sala Titulescu a MAE, unde cei doi urmau sa aiba o intrevedere particulara urmata de declaratii de presa. Primirea a fost excesiv de entuziasta, Cioroianu l-a imbratisat strins pe Vuk Jeremic si i s-a adresat in engleza cu " Vuk, my friend".

Ministrul de externe nu este la primul derapaj de la protocol. Aflat in Spania in delegatia care-l insotea pe Traian Basescu, Cioroianu a reusit sa-l surprinda pina si pe regele Juan Carlos, pe care l-a salutat in timpul fastuosului ceremonial de primire cu un degajat " Good point, good point". Vorbele au fost insotite de ridicarea degetului mare de la mina dreapta, cu pumnul strins in dreptul pieptului, facindu-i regelui semnul OK.

Cele mai citite
00:01:18

VIDEO. Dacă Trump nu ar mai fi candidat la președinție, Biden susține că nici el nu ar mai fi făcut-o

Președintele Joe Biden a declarat că ar fi putut să renunțe la candidatura pentru alegerile din 2024 dacă nu s-ar fi confruntat cu Donald...

Epidemie de rujeolă: Noi precizări ale ministrului sănătății

Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă la nivel național, în contextul în care avem aproape 2.000 de cazuri în 29 de județe. Numărul...

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă