-1 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăCiolacu vrea ca bugetul pe 2022 să fie adoptat până la sfârșitul...

Ciolacu vrea ca bugetul pe 2022 să fie adoptat până la sfârșitul lui 2021

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că se încearcă finalizarea și adoptarea proiectului pentru bugetul pe 2022 până la finalul anului în curs.
„O să venim cu o reducere a TVA la gigacalorie pe perioada iernii, ianuarie, februarie, martie, astfel încât să fie cât mai suportabil”, a mai anunțat social-democratul, luni seară, la finalul ședinței din coaliția de guvernare, relatează b1tv.ro.

Marcel Ciolacu (PSD) a făcut precizări despre bugetul pe 2022 după ședința coaliției

„Încercăm în acest moment ca până la sfârșitul anului să avem un buget de stat. Ministrul de Finanțe a plecat mai devreme, o să vină cu anumite impacturi pe anumite măsuri. Cred că în cursul zilei de mâine (marți, n.r.), cel târziu luni, o să terminăm aceste socoteli. Ce este important, că o să venim cu o reducere a TVA la gigacalorie pe perioada iernii, ianuarie, februarie, martie, astfel încât să fie cât mai suportabil”, a declarat președintele PSD, luni seară, la Parlament.

Întrebat cum va ajunge PSD la un consens cu PNL pentru majorările anunțate de ministrul Finanțelor, Marcel Ciolacu a explicat: „Sunt unele trecute deja în programul de guvernare, deci nu se mai negociază. Discutăm și implementarea – de exemplu, la Radarul mărfurilor, pașii de implementare s-ar putea în anumite zone în maximum șase luni toată lumea să funcționeze pe factură electronică, în zonele în care exista până acum evaziune foarte mare”.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Arhiepiscopul Teodosie, amendat pentru că nu a respectat carantina

Arhiepiscopul Teodosie a fost amendat pentru că nu a respectat carantina în care fusese plasat după contactul direct pe care l-a avut cu o...

UE își ține personalul diplomatic în Ucraina, în dezacord cu SUA și Marea Britanie

Uniunea Europeană-UE a anunţat, luni, că va menţine personalul diplomatic în Ucraina, distanţându-se de poziţiile luate de SUA şi Marea Britanie, Bruxellesul argumentând că...

Scandal sexual în poliție. În loc de amendă i s-a cerut o partidă hot

Un poliţist din Curtea de Argeş este acuzat că în aprilie 2020 a cerut favoruri sexuale unei tinere în vârstă de 18 ani, ca...
Ultima oră
Pe aceeași temă