22.3 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Cine este proprietarul clubului Bamboo

Clubul Bamboo, care a fost distrus in integralitate în noaptea de vineri spre sâmbătă de un incendiu devastator, este operat de firma Morgana Invest SRL, deținută de italianul Castellano Vincenzo și societatea Bambu Tei Srl, care are ca acționari trei cetățeni italieni și o societate comercială înregistrată în Cipru, notează Hotnews.
Vincenzo Castellano este un obișnuit al vieții mondene din București, fiind căsătorit pentru o vreme cu cântpreața Antonia, de care a divorțat. El este nepotul lui Joshua Castellano, cel care a fondat clubul Bamboo în urmă cu peste un deceniu. Joshua Castellano e cel care controleazăși acum compania care deține clubul, potrivit informațiilor din presa bulevardieră.
Morgana Invest SRL este administrată de Ionuț Radu Tarcan și în 2015 a raportat o cifră de afaceri de aproape 9 milioane de lei și un profit de net de peste un milion de lei, având un numaăr mediu de 18 angajați. Societatea are și datorii de aproape 13 milioane de lei, conform ultimului raport financiar.
Ultima oră
Pe aceeași temă