21.2 C
București
vineri, 9 iunie 2023
AcasăSpecialCine este directorul interimar al TAROM, după revocarea lui Christian Heinzmann

Cine este directorul interimar al TAROM, după revocarea lui Christian Heinzmann

Gabriel Stroe este director general interimar şi accountable manager interimar la TAROM, în locul lui Christian Heinzmann, revocat luni noapte din funcţia de CEO de către membrii Consiliului de Administraţie al companiei, informează Agerpres.

Gabriel Stroe este directorul financiar la TAROM. 

De asemenea, poziţia de deputy CEO interimar i-a revenit lui Florin Susanu, director Operaţiuni Zbor, pilot instructor. 

Consiliul de Administraţie al TAROM i-a revocat, luni seară, pe Christian Heinzmann, din funcţia de director general al TAROM, şi pe Tiberiu Ţiclea, membru al Consiliului de Administraţie. 

Consiliul de Administraţie al TAROM s-a reunit luni seară pentru a analiza activitatea de management a directorului general al companiei, Christian Heinzmann, după ce acesta ”a pierdut” funcţia de accountable manager, începând cu data de 22 martie. 

„Consiliul de Administraţie m-a informat, analizând raportul de la Autoritatea Aeronautică, că au constatat suspendarea directorului general din funcţia de accountable manager, ceea ce înseamnă, practic, managerul responsabil. După regulile aviaţiei, acest manager trebuia să asigure resursele financiare şi pe cele de personal pentru îndeplinirea misiunii companiei. Termenul pe care l-a dat Autoritatea Aeronautică este 22 (martie – n. r.). Deci, până atunci, directorul general încă deţine această funcţie, dar, cu această dată, cu data de 22, nu va mai putea să o îndeplinească”, a anunţat, vineri, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, într-o conferinţă de presă. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 471: AIEA, despre situația centralei Zaporojie, după avarierea barajului

Centrala nucleară Zaporojie din sudul Ucrainei continuă să pompeze apă din barajul Kahovka pentru a răci combustibilul şi a evita un accident, a anunţat...

Victimele infracţiunilor vor putea solicita vouchere în limita a cinci salarii de bază

Victimele infracţiunilor vor putea solicita un avans din compensaţia financiară sub formă de vouchere, pentru acoperirea nevoilor urgente, în limita unei sume echivalente cu...

Un urs se plimbă pe străzile localității Slănic. Locuitorii, avertizați printr-un mesaj RO-ALERT

Un urs a fost văzut, vineri, în localitatea Slănic din judeţul Prahova, populaţia fiind avertizată printr-un mesaj RO-ALERT, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă