22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialCine a primit contractul pentru execuția Pasajului Centura București - Domnești

Cine a primit contractul pentru execuția Pasajului Centura București – Domnești

Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. – S.C. Comnord S.A. – S.C. Specialist Consulting S.R.L. a câștigat licitația deschisă organizată de CNADNR pentru proiectarea și execuția Pasajului Suprateran pe DJ602 Centura București – Domnești, potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Stat. 

”În data de 30.10.2015 a fost comunicat ofertanților rezultatul procedurii de achiziție publică, câștigătorul fiind Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. — S.C. Comnord S.A. — S.C. Specialist Consulting S.R.L.”, se precizează în comunicat.

Oferta câștigătoare este de  91,55 milioane de lei, care include și procentul de diverse și neprevăzute de 10% reprezentând valoarea de 8,12 milioane de lei.

Durata contractului este 51 de luni din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de construcție și 24 luni perioada de notificare a defectelor.

În prezent, procedura de achiziție publică se află în perioada de depunere a unor posibile contestații împotriva rezultatului procedurii, menționează CNADNR.

”Precizăm că realizarea obiectivului va facilita accesul agenților economici și a populației din cartierele rezidențiale din zonă, va fluidiza traficul pe Centura rutieră a Municipiului București care preia volumul mare de trafic preponderent greu ce o tranzitează și traficul general de dezvoltarea periurbană a Capitalei degrevându-se astfel străzile din interiorul municipiului. Prin realizarea unui pasaj denivelat la intersecția dintre DJ 602, respectiv strada Prelungirea Ghencea și Centura rutieră a municipiului București, respectiv linia CF se va mari capacitatea de trafic și siguranța circulației. Pasajul va avea o lungime de 257,49 m”, se mai arată în comunicat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă