2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialCinci sugestii pentru pariori

Cinci sugestii pentru pariori

Campionatele puternice din Europa au ajuns pe ultima suta de metri, asa ca numarul meciurilor interesante este foarte mare.

» Hull-Manchester United 2. Cota 2,4. Amenintati ca vor fi actionati in instanta in cazul in care nu-si vor apara corect sansele, cei de la United vor juca serios, pentru a nu pata imaginea unui sezon exceptional.

» Atletic Bilbao-Atletico Madrid 2. Cota 1,9. Victoria din etapa trecuta cu Valencia a deschis drumul madrilenilor spre Liga Campionilor. Mai sunt necesare doua victorii, la Bilbao si acasa cu Almeria.

» Torino-Genoa 1. Cota 1,5. Genovezii au pierdut lupta pentru UCL, dar si-au asigurat locul in Europa League. Torino, in schimb, are mare nevoie de victorie pentru a evita retrogradarea.

» Karlsruher-Hertha 2. Cota 1,7. Indiferent de rezultatul meciului Bayern-Stuttgart, Hertha are asigurat, in cazul unei victorii, locul trei, adica prezenta in UCL.

» Le Mans-Grenoble 1. Cota 1,6. Grenoble a incheiat conturile in acest sezon, in schimb Le Mans are mare nevoie de puncte pentru a evita liga secunda.

Cele mai citite

Nu poți să vii să ridici pretenții, să fii viitorul președinte al României cu niște șmecherii ieftine

Se pare că între Marcel Ciolacu și Mircea Geoană nu există prietenie, iar actualul al doilea om în NATO nu va avea sprijinul...

Modelul electric Fiat Panda va fi produs în Serbia

Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a declarat că se așteaptă ca producătorul auto Stellantis să producă o mașină electrică Fiat Panda în orașul central Kragujevac,...

Întâlnire Burduja-Macron la COP-28. ,,Avem multe subiecte în comun”

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a publicat o fotografie de la o „întâlnire spontană” cu Emmanuel Macron, președintele Franței, de la COP-28.  „Franța și România deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă