-0.2 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSpecialCinci hoți de bani din case de pariuri sportive din Târgoviște, arestați

Cinci hoți de bani din case de pariuri sportive din Târgoviște, arestați

Magistrații au dispus arestarea a cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 de 28 de ani acuzaţi că au furat bani din mai multe case de pariuri sportive din municipiul Târgovişte, prejudiciul fiind de aproximativ 11.000 lei, informează Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Dâmboviţa, cei cinci bărbaţi, principalii suspecţi într-un dosar privind furturi din mai multe case de pariuri, fuseseră ridicaţi marţi, în urma unor descinderi la domiciliile lor şi fuseseră reţinuţi marţi după-amiază, ei fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă în cursul zilei de miercuri.

Conform anchetatorilor, în cursul lunii octombrie a acestui an cei cinci ar fi intrat prin efracţie în incinta mai multor case de pariuri sportive, de unde au sustras diverse sume de bani.

Prejudiciul calculat în acest dosar este de aproximativ 11.000 lei. Cercetările continuă în acest caz.

Cele mai citite

Cât te costă să faci Revelionul cu Bădălău

Monato, salonul de evenimente deținut de fiica baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, se pregătește să ofere o experiență de Revelion cu adevărat...

Abatoarele din Germania caută cu disperare muncitori români de sărbători. Cât este leafa

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, când toată lumea se așteaptă la vânzări generoase, este nevoie și de mai multă forță de muncă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă