37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialCinci femei au fost sechestrate într-o farmacie din Suceava de un fost...

Cinci femei au fost sechestrate într-o farmacie din Suceava de un fost profesor bolnav pshic

Patru farmaciste şi o femeie de serviciu dintr-o farmacie din municipiul Suceava au fost sechestrate, vineri, de către un fost profesor cu schizofrenie, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că agresorul – un fost profesor de filozofie care suferă de schizofrenie şi este pensionat medical – a intrat, vineri, într-o farmacie din cartierul sucevean George Enescu, unde a ameninţat cu o şurubelniţă o farmacistă căreia i-a cerut cheia de la uşa de la intrare.

Ulterior, bărbatul a încuiat uşa farmaciei, apoi a rupt cheia în yală.

La acel moment, în farmacie se aflau patru farmaciste şi o femeie de serviciu, pe care bărbatul a început să le ameninţe cu moartea, pe motiv că farmacistele ar vrea să-i facă rău copilului său.

Conform sursei citate, una dintre femei a reuşit să sune la 112, iar în câteva minute la faţa locului a ajuns o echipă a Serviciului de acţiuni speciale, care a spart uşa de la intrarea în farmacie şi l-a imobilizat pe agresor.

Acesta a fost dus la sediul Poliţiei Municipale, iar apoi la Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava.

Ultima dată, fostul profesor, pensionat pe caz de boală, a fost internat într-un spital de specialitate în luna decembrie 2012.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă