31.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialChivu vrea sa stea vara in cantonamente!

Chivu vrea sa stea vara in cantonamente!

Capitanul reprezentativei Romaniei, Cristian Chivu, a declarat, miercuri, ca se va putea spune despre actuala generatie a echipei nationale ca este valoroasa atunci cand va obtine performante si crede ca momentele bune de la prima reprezentativa ar merita o atentie mai mare decat cele negative. „Nu suntem bucurosi ca vedem din nou turneul final la televizor. De sase ani vorbim despre acest lucru, nu ne convine ca stam acasa. Sper sa fim prezenti la urmatorul turneu final, ar fi timpul sa mai stam vara si prin cantonamente. Despre generatia noastra se va putea spune ca este valoroasa atunci cand va avea performante”, a spus capitanul „tricolorilor”.
Cristian Chivu a afirmat ca la reprezentativa Romaniei se intampla si multe lucruri bune. „Sa nu vorbim de bautura, pentru ca nu se bea. In cantonamentul echipei nationale se intampla multe lucruri pozitive, pe care nu le stiti, se scot in evidenta doar lucrurile negative. Iar cand sunt spuse lucruri neadevarate sau fara argumente, ganditi-va la copiii care privesc echipa nationala ca pe un model, ca pe un vis. Nu-i obliga nimeni sa faca ceea ce face o anumita persoana, fiecare copil are personalitatea si caracterul lui si stie cel mai bine ce drum sa aleaga in viata”, a comentat Chivu.
Jucatorul formatiei AS Roma a participat, miercuri, la lansarea programului „Tabara de fotbal Coca-Cola”, prin intermediul caruia zece componenti ai echipei nationale de juniori Under-15 vor pleca intr-o excursie de patru zile la CM din Germania. Ei vor asista la un meci din grupe, noua dintre ei ca purtatori ai steagurilor celor doua tari, iar cel de-al zecelea membru al echipei, ca insotitor al arbitrului. Chivu va merge si el in Germania pentru a participa la acest proiect.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă