25.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Chivu – obiectivul numarul unu pentru Internazionale Milano

Agentia italiana Sports nota marti ca gruparea Internazionale Milano va incepe in aceasta saptamana negocierile pentru transferul jucatorului roman al echipei AS Roma Cristian Chivu, pe care il considera obiectivul numarul unu.
Potrivit sursei citate, dupa ce au studiat aducerea lui Walter Samuel de la Real Madrid sau a lui Sami Hyypia de la Liverpool, conducatorii de la Inter au decis ca prioritatea pentru transferuri este Chivu. Antrenorul Roberto Mancini il considera pe Chivu principalul inlocuitor al lui Sinisa Mihailovici.
„Desi AS Roma nu intentioneaza sa-l vanda pe Chivu cel putin pana la anuntarea numelui noului antrenor – care urmeaza sa fie Luciano Spalletti – si care va decide jucatorii de care se poate dispensa. In orice caz, Roma nu vrea sa reduca suma de 17 milioane de euro pe care a cheltuit-o cand l-a luat pe Chivu de la Ajax, in urma cu doua sezoane”, scrie sursa citata.
Agentia italiana subliniaza ca Internazionale este pregatita sa ofere 15 milioane de euro pentru Chivu si ar putea renunta si la Andy van der Meyde si Giorgios Karagounis pentru aducerea romanului.

Ultima oră
Pe aceeași temă