9.5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialChastity Bono, fiica lui Cher, a devenit oficial bărbat

Chastity Bono, fiica lui Cher, a devenit oficial bărbat

Chastity Bono, fiica lui Cher, care a făcut o operaţie de schimbare de sex în toamna anului 2009, a devenit oficial bărbat, joi, după ce justiţia americană a emis un ordin de schimbare a numelui său în Chaz Bono şi de recunoaştere ca reprezentant al sexului masculin, potrivit accesshollywood.com consultat de Mediafax.

 

“Astăzi (joi, n.r.), Transgender Law Center l-a reprezentat pe Chaz Bono într-o solicitare de schimbare oficială a numelui şi sexului sale”, a declarat Kristina Wertz, juristul Transgender Law Center.

Potrivit acesteia, Chaz a devenit oficial bărbat. “Chaz nu putea fi mai fericit de atât”, a mai spus Wertz.

În martie, site-ul TMZ.com a obţinut o copie a documentelor prezentate în faţa justiţiei americane de un medic chirurg, care a declarat că a efectuat “o operaţie ireversibilă, ce a avut scopul de a transforma caracteristicile sexuale ale lui Chaz Bono”, care a devenit astfel bărbat, deşi s-a născut femeie.

Potrivit acestui document, datat 23 septembrie 2009, această operaţie a fost efectuată de medicul Michael Brownstein.

Specificul acestei intervenţii chirurgicale nu a fost dezvăluit, însă medicul Brownstein a mărturisit că “Chaz Bono a încheiat ciclul de operaţii prin care şi-a schimbat sexul”.

Prin acest document, Chaz Bono, în vârstă de 41 de ani, a cerut justiţiei americane să declare oficial că este bărbat.

Cher, în vârstă de 63 de ani, mai are un fiu, Elijah Blue Allman, în vârstă de 33 de ani, din căsătoria cu Gregg Allman, membru al formaţiei Allman Brothers Band. Tatăl lui Chastity a fost primul soţ al lui Cher, regretatul Sonny Bono.

Chastity a anunţat public că este lesbiană în 1995. Ea a colaborat pentru scurt timp cu părinţii săi, în industria muzicală, a scris două cărţi – un volum de memorii şi un ghid despre cum să-ţi declari homosexualitatea – şi a lucrat ca purtătoare de cuvânt pentru asociaţia Gay & Lesbian Alliance Against Defamation, care a aplaudat decizia ei de a-şi schimba sexul.

Cele mai citite

Primul român mort în Gaza ca prizonier al Hamas

Autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza, anunţă în această dimineaţă...

Conacul în care s-a hotărât Unirea, preluat de la Academia Română de CJ Galați, pentru restaurare

După zeci de ani în care a fost sediu IAS, loc de petreceri ale activiștilor PCR și motel „2 stele”, Conacul de la...

Primul român mort în Gaza ca prizonier al Hamas

Autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza, anunţă în această dimineaţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă