22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialCFR Cluj, in instanta cu datorii de 1,4 milioane euro

CFR Cluj, in instanta cu datorii de 1,4 milioane euro

Firma care a lucrat la modernizarea stadionului echipei de fotbal CFR Cluj cere in instanta plata a 5,5 milioane de lei pentru lucrari neachitate de club.
La Tribunalul Comercial Cluj a avut loc marti primul termen in procesul dintre SC Transilvania Constructii si CFR Cluj, iar reprezentantii clubului au depus o intampinare impotriva actiunii deschise de firma de constructii. Ulterior, consilierul juridic al firmei de constructii a spus ca are nevoie de timp pentru a depune concluzii scrise la aceasta intampinare, iar judecatorii au aprobat cererea si au amanat cauza pentru 6 ianuarie 2009.
Camelia Muresan, consilier juridic la SC Transilvania Constructii, a declarat ca reprezentantii CFR Cluj nu au achitat firmei pe care o reprezinta trei facturi, in valoare de 5,5 milioane de lei, adica aproximativ 1,4 milioane de euro.
"Este vorba de lucrarile executate in august, septembrie si octombrie 2008, la stadionul CFR. Reprezentantii clubului au achitat o mica parte din primele doua facturi, ceea ce inseamna, in opinia noastra, ca sunt de acord cu lucrarile efectuate", a spus Camelia Muresan.

Conform Cameliei Muresan, in intampinare reprezentantii CFR sustin ca se fac noi verificari la lucrarile efectuate. "Noi am incercat sa rezolvam pe cale amiabila acest diferend, dar pentru ca nu am reusit am apelat la instanta. Am solicitat instantei un termen cat mai scurt pentru a putea depune concluzii scrise la intampinarea depusa de reprezentantii CFR", a spus Muresan.
Stadionul "Dr. Constantin Radulescu" a fost modernizat in acest an, astfel incat arena sa poata gazdui meciurile de pe teren propriu ale campioanei Romaniei in grupele Ligii Campionilor.

» Reprezentantii clubului CFR au refuzat sa discute cu presa la iesirea din sala de judecata, iar presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, nu a putut fi contactat pana la ora transmiterii acestei stiri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă