22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialCezar Preda: PDL şi PNL nu au NICIUN merit în victoria lui...

Cezar Preda: PDL şi PNL nu au NICIUN merit în victoria lui Iohannis. A fost SUPĂRAREA POPORULUI pe PSD şi PONTA. El şi Băsescu sunt istorie

Deputatul Cezar Preda a declarat, marți, PNL şi PDL nu au "niciun merit" în alegerea lui Klaus Iohannis ca preşedinte al României, ci a fost vorba despre "supărarea poporului pe Victor Ponta și PSD". Preda a mai spus că Iohannis a fost "un candidat serios, bun şi dorit, pentru că altfel lumea nu venea la vot", informează Mediafax.

"Știm că nu noi suntem cei pe care i-a votat poporul, ci oamenii l-au votat pe Iohannis. Noi nu am făcut altceva decât să încercăm să oprim această mașinărie mizerabilă a PSD de furt a alegerilor, întărită de transpartinicii care s-au dus acolo pe bani grei. Nu am avut niciun merit, nu că a fost Preda bun sau altul de la PNL sau PDL, ci a fost supărarea poporului pe Victor Ponta și PSD. Noi am avut un candidat serios, un candidat bun, care a fost dorit, pentru că altfel lumea nu venea la vot", a spus Cezar Preda.

"Meritul nostru este că am avut un candidat bun şi că l-am susţinut", a mai spus deputatul PDL.

Preda a mai spus că ideea că Traian Băsescu va fi următorul premier este o "marotă a PSD" de care social-democrații "se agață pentru a nu pleca din Guvern".

"Va trebui să uitați acest nume pe care Ponta și trepădușii lui îl folosesc. Băsescu nu va avea niciun rol în activitatea și viața lui Iohannis. Ponta și Băsescu sunt istorie. Avem un premier. Atunci când vom avea majoritate va fi Cătălin Predoiu. Asta cu Băsescu premier e o marotă a PSD ca să justifice faptul că nu pleacă din Guvern", a spus Cezar Preda, susţinând că Victor Ponta și actualul Guvern trebuie să demisioneze.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă