16 C
București
luni, 20 septembrie 2021

CES 2013: Cum arată Genius Gila, mausul de gaming premiat la Consumer Electronics Show

Genius a prezentat în cadrul CES 2013 (Consumer Electronics Show), Las Vegas, un nou maus de gaming profesional din seria GX – Gila. Acesta a fost distins de către juriul CES 2013 cu premiul International CES Innovations 2013 Design and Engineering Awards, potrivit unui comunicat remis romanialibera.ro.

Pe lângă Gila, Genius a mai prezentat în cadrul târgului CES modelul Touch Mouse 6000, maus cu suprafaţă tactilă special creat pentru Windows 8 şi Ring Mouse 2, unul dintre primele mausuri din lume care nu depinde de o suprafaţă plană.

Citeşte şi: FOTO. CES 2013: Care sunt cele mai anticipate gadgeturi şi care sunt trendurile în IT&C în 2013

GX Gila, maus de gaming

Gila este un maus profesional de gaming cu laser, cu 12 butoane customizabile. Posibilitatea de a seta nivelul DPI între 200 şi 8200 conferă libertate de mişcare incredibilă în timpul jocului, mai ales în urmăriri şi întoarceri bruşte.

Funcţia „Sniper” permite o maximă acurateţe în situaţii care necesită zoom, prin micşorarea nivelului DPI prin simpla apăsare a unui buton. Gila creşte controlul în jocurile de tip MMO/RTS prin funcţia „Angle Snapping” care măreşte precizia cursorului în situaţii de accelerare a vitezei.

Ring Mouse 2

Genius încearcă să reinventeze mausul clasic cu Ring Mouse 2, un dispozitiv din cauciuc flexibil care stă pe deget.

Ring Mouse 2 nu are nevoie de o suprafaţă plană pentru a fi folosit şi funcţionează la o distanţă de până la 10 metri de computerul la care este conectat.

Touch Mouse 6000

Genius Touch Mouse 6000 este un maus special creat pentru Windows 8. Acesta le permite utilizatorilor să o gamă variată de gesturi pentru a completa experienţa oferită de noul sistem de operare de la Microsoft.

Astfel, cei care folosesc Touch Mouse 6000 vor putea face aceleaşi gesturi pe care le-ar utiliza pe un ecran touchscreen.

Ultima oră
Pe aceeași temă