5.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021

CES 2013: A fost lansat primul TV OLED cu ECRAN CURBAT

Samsung Electronics a lansat primul televizor OLED cu ecran curbat din lume, la CES 2013 (Consumer Electronics Show), potrivit unui comunicat remis romanialibera.ro.

Ecranul OLED al noului televizor este curbat pentru a da un efect de adâncime imaginii difuzate, în stilul sălilor de cinema. Mai mult, mulţumită ecranului curbat, utilizatorii vor putea vedea imagini cu un puternic efect de panoramă, care „învăluie” privitorul. 

Folosindu-se de puternica expertiză tehnologică deţinută în materie de ecrane, Samsung a îmbunătăţit calitatea televizoarelor OLED cu ecrane curbate, pentru a creşte uşurinţa cu care consumatorii se pot uita la o imagine de la televizor. Ecranul curbat are o diagonală de 55 de inci (140 cm) şi este modelat într-o formă care acoperă mult mai eficient câmpul vizual al utilizatorului pentru că permite ca distanţa dintre acesta şi display să rămână aceeaşi, din aproape orice unghi de vizibilitate în care s-ar afla privitorul, se mai arată în comunicat.

„Samsung s-a angajat să aducă mereu inovaţii în materie de tehnologie pentru televizoare prin care să depăşească orice nivel aşteptare sau dorinţă pe care consumatorii ar putea-o avea. Vom continua şi de acum încolo tradiţia dezvoltării unor televizoare Samsung inovative prin introducerea constantă de noi tehnologii pentru TV care să uşureze viaţa consumatorilor, chiar şi dincolo de graniţa abia stabilită cu ajutorul televizorului OLED cu ecran curbat.” a declarat HS Kim, Vicepreşedinte Executiv al diviziei Visual Display în cadrul Samsung Electronics.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă