24.9 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

VIDEO Cele mai șocante imagini din seara în care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului

UPDATE 22,00: Pe înregistrarea video publicată de B1 Tv se vede cum Mirel Palada se năpustește asupra lui Mihai Goțiu – care la acel moment era cu spatele la el, îl apucă de păr și îl lovește de cel puțin două ori cu capul de masă.

Pe masă rămân picături de sânge.

"Chemați poliția! Domnul Palada! Domnul Palada, ați depășit orice limită!", strigă, în înregistrarea video, Nadia Ciurlin.

"E momentul chiar mai dur decât mi-l aminteam", a declarat Mihai Goțiu, imediat după difuzarea acestor imagini pe post.  "Nu, nu m-a sunat Mirel Palada în acest timp. Nu există posibilitatea de împăcare a părților", a precizat Mihai Goțiu.


UPDATE 21,00: Nadia Ciurlin, moderatoarea postului B1 Tv, a anunțat că imaginile cu agresiunea lui Mirel Palada asupra lui Mihai Goțiu vor fi difuzate pe post imediat după ce ele vor fi predate anchetatorilor de la Secția 1 Poliție.

"Imaginile sunt tulburătoare. Le prezentăm pentru că așa ceva nu trebuie să se mai întâmple nicăieri", a precizat Nadia Ciurlin.

                         ATENȚIE:   IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL


Postul de televiziune B1 a difuzat, vineri, câteva imagini din pauza emisiunii în care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Goțiu.

Imaginile, preluate de o cameră video aflată în studio, au fost difuzate după ce reprezentanții postului B1 s-au consultat cu un avocat.

Postul B1 a anunțat că fotografiile vor fi trimise poliției, urmând a fi atașate dosarului în care Goțiu a depus plângere penală contra lui Palada.


Citește și:  Sabin Orcan: Datul cu vorba nu echivalează cu datul cu pumnul. Palada a dat pe la spate, e un comportament de brută lașă

"Datul cu vorba nu echivalează cu datul cu pumnul", a subliniat Sabin Orcan. Pe de altă parte, el a precizat că Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goțiu pe la spate, ceea ce reprezintă un comportament "după cum spunea Marin Preda, de brută lașă".


„Am depus plângerea penală. Fiind vorba de ultraj am informat Parchetul, iar Parchetul va prelua dosarul și va decide dacă va da curs acestei plângeri. Probabil voi fi contactat în funcție de decizia Parchetului sau de cei de la porucratură sau de la poliţie”, a declarat senatorul USR.„Lavaliere şi mese rupte, un platou întreg de emisie scandalizat. Lui Mirel Palada nu i-a mai păsat de nimic. A sărit cu pumnii pe Mihai Goţiu în timpul pauzei de publicitate”, explică reprezentanții postului B1.

Cine este responsabil pentru violența dintr-un studio de televiziune

Vina pentru incidentele violente care au loc în timpul emisiunilor televizate "se împarte între televiziunile care gonesc după audienţă sau, pur şi simplu, trebuie să servească interesele unui partid sau ale patronului şi un organism care nu reuşeşte să îşi facă treaba aşa cum, simplu, i-o spune chiar legea după care ar trebui să se ghideze activitatea membrilor lui", a declarat Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă