35.9 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialCele mai scumpe 10 case la vanzare valoreaza 32 milioane euro

Cele mai scumpe 10 case la vanzare valoreaza 32 milioane euro

Cele mai scumpe case scoase la vanzare in Bucuresti valoreaza 32,2 milioane euro, potrivit unui top realizat de o companie specializata in tranzactii imobiliare, pe primul loc figurand un imobil cu o suprafata de 1.800 de metri patrati situat in zona Iancu Nicolae, pentru care proprietarii spera sa obtina 10 milioane de euro.
Preturile celor 10 case variaza intre 1,1 si 10 milioane de euro, in functie de locatie, suprafata de teren aferenta, suprafata construita a casei, arhitectura si valoarea de piata. Imobilul din zona rezidentiala Iancu Nicolae beneficiaza de un teren cu o suprafata de 6.000 de metri patrati si este structurat pe demisol, parter, etaj si mansarda. Cladirea cuprinde spatii largi, o sala de sport, sauna, piscina si gradina.
Clasamentul continua cu case situate in zonele Piata Romana, Kiseleff si Bulevardul Dacia, estimate la preturi de 6, 4 si, respectiv 3,5 milioane euro. Celelalte locuinte au preturi cuprinse intre 1,1 si 1,8 milioane euro, fiind amplasate in zonele Gradina Icoanei, Iancu Nicolae, Piata Amzei, Aviatorilor, Piata Victoriei si Primaverii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă