32.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialCei mai buni soferi amatori au fost premiati

Cei mai buni soferi amatori au fost premiati

Dunlop Drivers Cup, cel mai prestigios concurs destinat soferilor amatori, si-a desemnat ultimii patru finalisti in cadrul etapei desfasurate la Bucuresti, duminica, 18 septembrie. Cei care au obtinut cel mai bun timp in parcurgerea traseului sunt: Silviu Bardulescu, Iancu Mihai si Radu Alexandru Dinescu (toti trei din Bucuresti), precum si Lucian Vlagea (Constanta).
Concursul a avut loc in incinta complexului Prisma. Concurentii au parcurs cate doua ture de circuit prevazute cu sicane. Acestia au plecat simultan din locuri de start diferite, parcurgand aceeasi distanta si respectand clar regulile traseului. Cei care si-au demonstrat maiestria si au inregistrat cei mai buni timpi s-au calificat in finala de la Bucuresti, din luna octombrie.
Competitia a fost structurata, la nivel national, pe trei etape de calificare urmate de finala. Acestea s-au desfasurat astfel: pe 23/24 iulie etapa din Timisoara, 20/21 august etapa din Brasov, 17/18 septembrie etapa din Bucuresti, iar finala va avea loc pe 8/9 octombrie, tot la Bucuresti.
Primii patru concurenti din fiecare etapa de calificare participa la finala concursului, iar castigatorului absolut ii va fi oferita o bursa la o scoala de pilotaj sportiv din Germania si pachetul Dunlop VIP la etapa finala DTM 2005, ce se va desfasura la Hockenheim. Participarea la finala DTM cuprinde accesul la loja Dunlop VIP, accesul la standuri, sesiune de autografe cu pilotii si efectuarea unui tur de pista alaturi de un pilot profesionist.
In Romania, Dunlop Drivers Cup a debutat in 2003, cu trei etape de calificare la Arad, Bucuresti si Brasov, urmate de o finala nationala pe litoral, intre statiunile Venus si Saturn. In 2004 structura a fost pastrata, la fiecare etapa de calificare au participat cate 16 concurenti, primii 5 calificandu-se in finala nationala. Dintre cei 15 finalisti, primii 3 au participat la finala europeana a competitiei desfasurata in Italia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă