3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialCe spune ambasadorul IRANULUI despre gruparea teroristă ISIS

Ce spune ambasadorul IRANULUI despre gruparea teroristă ISIS

Ambasadorul Iranului la Bucureşti, Hamid Moayyer, a discutat problema grupării teroriste ISIS în cadrul unei întrevederi la Senatul României.

În acest context, ambasadorul Iranului a susţinut că ISIS se alimentează cu militanţi chiar din ţări europene dezvoltate, demonstrând astfel că sistemul de educaţie din aceste ţări „are probleme”, informează un comunicat al Senatului României.

Potrivit ambasadorului Republicii Islamice Iran, „lipsa atenţiei necesare pentru cultură şi moralitate generează o atmosferă negativă, care conduce la violenţă”.

Ambasadorul Republicii Islamice Iran a subliniat „necesitatea de a promova moralitatea şi a respecta principiile umane pentru realizarea binelui social; libertatea, chiar şi cea artistică, ar trebui să aibă anumite limite şi să fie respectate drepturile societăţii”.

Ambasadorul Hamid Moayyer s-a întâlnit, la Palatul Parlamentului, cu preşedintele Comisiei pentru cultură şi media a Senatului, Georgică Severin. Senatorul Georgică Severin a  promis sprijinul Comisiei pentru organizarea activităţilor culturale pregătite de Ambasada Iranului în România.

Citeşte şi: Doi tunisieni făceau propagandă ISIS în România. Ce măsuri a luat SRI

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Reporter ciuciulete, în umbra celui mai frumos Brad din Europa

După ce site-ul “European Best Destinations,” afiliat Comisiei Europene, a declarat Bradul de Crăciun din Craiova "cel mai frumos din Europa," am plecat la...

Prof. dr. Anca Buzoianu a fost realeasă rector al UMF ”Iuliu Haţieganu”

Prof. dr. Anca Buzoianu a fost realeasă rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca. "Prof. dr. Anca Dana Buzoianu a...
Ultima oră
Pe aceeași temă