3.4 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialCe avere are preşedintele CJ Cluj Horea Uioreanu

Ce avere are preşedintele CJ Cluj Horea Uioreanu

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, are, potrivit declaraţiei de avere, două case de locuit, o casă de vacanţă şi un apartament, zeci de mii de lei în fonduri de pensie sau asigurare de viaţă, precum şi mii de hectare de terenuri, scrie Mediafax.

Potrivit declaraţiei de avere din iunie 2013, preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, deţine jumătate dintr-o casă de locuit de 173 de metri pătraţi în Cluj. De asemenea, el deţine trei sferturi dintr-o casă de locuit de 145 de metri pătraţi, dobândită prin moştenire, având şi trei părtrimi dintr-o casă de vacanţă de 62 de metri pătraţi, în comuna Mărişel, din Cluj.

Totodată, Uioreanu deţine şi un apartament în Cluj, împreună cu Elena Uioreanu, actual deputat şi fostă soţie a şefului CJ.

Preşedintele CJ Cluj deţine un autoturism Volkswagen din anul 2008.

Conform declaraţiei de avere, Uioreanu are 15.861 de lei într-un fond privat de pensii, deschis în 1999 la Groupama Asigurări SA Cluj şi 23.325 lei într-un fond de asigurare de viaţă la aceeaşi companie. Şeful CJ Cluj a trecut în declaraţia de avere şi 4.406 lei într-un fond de pensie pentru Alexandru Uioreanu.

Preşedintele CJ Cluj a acordat Elenei Uioreanu un împrumut de 109.800 de lei, iar aceasta a acordat către "Versatil" UE Consult SRL 177.693 de lei.

Horea Uioreanu este, potrivit unei anexe la declaraţia de avere, acţionar la mai multe societăţi comerciale, unele dintre acestea în faliment sau lichidare.

Uioreanu a trecut în declaraţia de avere 27.365 de lei indemnizaţie de la Camera Deputaţilor, precum şi 27.554 de lei indemnizaţie de la Consiliul Judeţean Cluj. Preşedintele CJ Cluj are trecută în declaraţia de avere şi suma de 31.262 lei venituri ale soţiei, coordonator Centru Cluj al Institutului de Management Asigurări Bucureşti. Tot la soţie, Uioreanu a trecut 43.747 de lei, obţinuţi din calitatea de expert POSDRU, precum şi indemnizaţie de 2.813 lei, de la Consiliul Local Cluj-Napoca şi 1.466 de lei indemnizaţie de la Camera Deputaţilor.

Cele mai citite

România a urcat în clasamentul FIFA. Ce loc ocupă acum tricolorii

Naţionala României a urcat cinci locuri faţă de luna trecută şi ocupă poziţia a 43-a în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA) publicat joi. Tricolorii...

Cel puțin doi morți și opt răniți, într-un atac în Ierusalim

Două persoane au fost ucise şi alte opt au fost rănite, dintre care cinci grav, în această dimineaţă, într-un atac cu arme de foc...

Evenimente pentru creștinii ortodocși, de Sfântul Andrei

Credincioşii ortodocşi îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Apostol Andrei, cel Întâi chemat, Apostolul românilor.Cu acest prilej, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, va oficia Sfânta...
Ultima oră
Pe aceeași temă