36.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialCazul "Valiza de la Cluj" se discuta luni

Cazul „Valiza de la Cluj” se discuta luni

Membrii Comisiei de Apel a Federatiei Romane de Fotbal (FRF) au amanat luarea unei decizii in cazul "Valiza cu bani" de la Cluj pentru ziua de luni, 23 iunie, dupa ce i-au audiat pe jucatorii Dorin Goga, Petre Marin si pe presedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Dobos.
"S-a amanat. M-au intrebat de declaratiile pe care le-am dat la Comisia de Disciplina, mi-am mentinut declaratiile. Nu am nimic de ascuns, am spus adevarul. Eu sper si am incredere, pentru ca nu am gresit cu nimic si sper sa se rezolve favorabil", a spus stelistul Petre Marin.

"Am dat aceeasi declaratie pe care am dat-o la DNA. si domnul Becali a recunoscut ca m-a contactat. Eu mi-am facut datoria, am anuntat conducerea clubului ca am fost contactat si restul nu ma mai intereseaza. Nu cred ca a fost un caz, a fost o neintelegere. Cred ca ar trebui sa li se reduca suspendarea jucatorilor, pentru ca ei nu au nici o vina. Nu cred ca Steaua merita sa fie depunctata, nici o echipa nu merita sa fie depunctata", a afirmat, la randul sau, clujeanul Goga.
Avocatul FC Steaua, Catalin Ciubota, a mentionat ca pentru prima data s-a facut o audiere in contradictoriu a persoanelor implicate si a precizat ca Dorin Goga si-a mentinut declaratia. De asemenea, Ciubota a precizat ca, intrebat daca este posibil ca Gigi Becali sa fi facut o gluma, Goga a spus ca este posibil.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă