29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialCatalin Croitoru a renuntat la portofoliul Educatiei – surse

Catalin Croitoru a renuntat la portofoliul Educatiei – surse

Deputatul Catalin Croitoru, avizat de Colegiul Director al PDL pentru portofoliul Educatiei, Tineretului si Sportului, ar fi renuntat la nominalizare, in urma discutiilor din cadrul sedintei de Guvern de sambata, au declarat surse din partid pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, Catalin Croitoru a declinat nominalizarea pentru portofoliul Educatiei, desi fusese votat de Colegiul Director al PDL, vineri, cu 34 de optiuni favorabile si 32 impotriva.

Croitoru nu a putut fi contactat pentru a comenta aceasta informatie.

Decizia deputatului PDL de a nu accepta portofoliului Educatiei ar avea legatura, potrivit surselor democrat-liberale, cu discutiile care au avut loc sambata la Palatul Victoria, pe tema constructiei bugetului de stat pe 2010.

In contextul retragerii lui Catalin Croitoru, este vehiculat din nou numele lui Daniel Funeriu, fost membru al comisiei prezidentiale pentru reforma educatiei.

Daniel Funeriu a fost vehiculat, de altfel, si in momentul configurarii echipei guvernamentale, in sedinta Colegiului Director intrand ca nominalizare Catalin Croitoru. Funeriu a fost nominalizat si in Guvernul Negoita.

Surse din PDL nu exclud insa si nominalizarea unui tehnocrat la Educatie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă