27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialAstra Giurgiu pregătește participarea în preliminariile UEFA Champions League

Astra Giurgiu pregătește participarea în preliminariile UEFA Champions League

Câștigătoarea în premieră a Ligii 1 Astra Giurgiu se pregătește de preliminariile UEFA Champions League, iar echipa lui Marius Șumudică este foarte concentrată, în condițiile în care drumul spre grupele Ligii Campionilor va fi unul complex. Giurgiuvenii au experiența sezonului trecut în Europa League, dar preliminariile Ligii Campionilor sunt diferite de a doua competiție ca importanță.

Campioana României și-a stabilit deja programul pentru următoarea perioadă. Astfel, Astra se va reuni luni, 6 iunie, dată la care va face și primul antrenament, de la ora 17:30. Jucătorii vor face antrenamente în fiecare zi, iar pe 16 iunie se va pleca în primul cantonament, în Slovenia, conform site-ului oficial.

Căpitanul Valerică Găman va pleca în Turcia, iar recent campioana l-a pierdut şi pe portughezul Queiros fundașul de 31 de ani semnând un acord pe două sezoane cu o echipă din Portugalia. În comparație cu rivalii de la Steaua la Astra, nu s-au făcut oferte concrete pentru jucătorii monitorizaţi de staff-ul tehnic pentru întărirea echipei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă