1.7 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialCase si strazi din Capitala, inundate dupa ploaia torentiala

Case si strazi din Capitala, inundate dupa ploaia torentiala

Cateva case, subsoluri si strazi din Capitala au fost inundate dupa ploaia torentiala de luni seara, Bulevardul Dacia din Sectorul 1 fiind cel mai afectat, din cauza unei canalizari infundate.

Cateva locuinte din Sectorul 2 al Capitalei au fost inundate, luni seara, dupa ploaia torentiala, existand reclamatii la Dispeceratul Primariei Capitalei potrivit carora apa a ajuns in unele locuinte pana la nivelul mobilei. De asemenea, tot in acest sector un plop a fost lovit de traznet, nefiind inregistrate pagube.

Purtatorul de cuvant al Inspectorului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Catalin Eftene, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca cel mai afectat este Bulevardul Dacia din Sectorul 1 al Capitalei, unde un canal a refulat si a inundat strada si subsoluri ale mai multor imobile.

Potrivit lui Eftene, au mai fost inundate Pasajul Victoria, strazi din sectoarele 2 si 4, dar si Prelungirea Ghencea, din sectorul 6.

Catalin Eftene a mai declarat ca 160 de pompieri ISU au intervenit cu 20 de motopompe, 37 de autospeciale si 78 de autocamioane pentru eliminarea apei de pe strazi si din subsoluri. Acesta a precizat ca echipajele ISU pot raspunde sesizarilor populatiei, intrucat detin 50 de motopompe.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă