17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialCapricorn 2 - 9 septembrie

Capricorn 2 – 9 septembrie

Capricornii, dupa sapatamani cand au fost ocupati cu rezolvarea de probleme care de care mai anevoioase si mai obositoare, revin la o stare de calm si de liniste pentru o binemeritata odihna si recuperare fizica. Chiar daca incep munca dupa un concediu pe care nu l-au prea simtit drept concediu, se reintra in munca de rutina care le face bine cel putin in aceasta perioada.

In weekend se dedica treburilor casnice usoare, dar au parte si de plimbari sau de vizite lejere, placute. Totusi, nu dispar gandurile legate de refacerea financiara, dupa o investitie majora la care au recurs cu mare larghete. Atentie insa, spiritul de negociator, inclinatia spre chiverniseala ale Capricornului pot fi accentuate acum, dandu-le acestora o stare de agitatie, irascibilitate, ceea ce poate afecta relatiile cu ceilalti membri ai familiei.

Pe luni si marti perfectionismul dvs. va poate crea probleme, in sensul ca in incercarea de a rearanja lucrurile veti fi putin impleticiti, nefiind exclus ca spargeti, sa stricati ceva prin gospodarie, iar paguba este fatala pentru nervii oricarui Capricorn. Deci calm, mult calm, in aceasta perioada. Cei care nu sunt intr-o relatie amoroasa inca, pe miercuri, joi intervine o perioada fierbinte, cu simptome de indragosteala acuta. Deci cei apropiati nu mai pot conta pe dvs. sub nici o forma, sunteti cu mintea dusa ziua, si noptile nedormite, mereu cu gandul la o noua intalnire. Este, dupa cum se pare, o vreme a dragostei pentru dvs. cei pana acum singuri.

Pentru toti Capricornii, pe joi, vineri sunt favorizate planurile pe termen scurt, cele cu valorificare imediata, deci incercati sa fiti cat mai practici si realisti, fara sa cereti prea mult celor din familie. Relatia cu familia largita intra intr-un con de umbra, chiar daca apar unele probleme pe la casele acestora. Dvs. sunteti consemnati intre casa si serviciu, cu pregatirea copiilor pentru scoala sau chiar cu treburile traditionale de toamna. Referitor la bani – perioada de refacere, iar sub aspectul sanatatii – mare nevoie de somn, dormiti pe picioare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă