21.1 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialCantonament cu jocuri oficiale pentru marinari

Cantonament cu jocuri oficiale pentru marinari

Echipa FC Farul Constanţa va avea o perioadă de pregătire departe de casă, dar presărată cu meciuri oficiale, în campionat şi Cupă.

 

Încântaţi de succesul din etapa trecută, 3-0 cu Delta Tulcea, oficialii echipei FC Farul au băgat mai adânc mâna în buzunar şi au găsit resursele necesare pentru un cantonament mai lung, perioadă de pregătire care va cuprinde şi două jocuri oficiale. Astfel, marinarii au plecat ieri la Botoşani, unde, vineri, de la ora 15.00, vor evolua în compania echipei locale. Constănţenii au decis să facă deplasarea mai devreme pentru a pregăti în condiţii mai bune jocul de vineri.

„Întâlnim o candidată la promovare şi avem nevoie să fim în cea mai bună formă la ora jocului. Am decis să plecăm aşa devreme pentru a evita oboseala cauzată de drum. Totodată, avem posibilitatea de a face câteva antrenamente în regim de cantonament, ceea ce e foarte bine în condiţiile noastre de pregătire”, a declarat tehnicianul Alin Artimon. După ce va evolua la Botoşani, Farul va reveni la Constanţa, unde însă nu va zăbovi prea mult. Artimon şi compania pleacă imediat la Braşov pentru a pregăti meciul din Cupa României cu FC Braşov. „Facem eforturi financiare pentru a obţine cele mai bune rezultate. Sperăm ca acest semicantonament să dea rezultate şi să încheiem această perioadă cu două rezultate pozitive”, a declarat preşedintele echipei de pe litoral, Marian Diaconescu.

Pentru a evita orice fel de neplăceri, tehnicianul Alin Artimon a decis să deplaseze în acest stagiu un lot de 20 de jucători. Printre aceştia se află şi Marius Matei şi Stoianof, jucători care nu sunt complet refăcuţi. Primul s-a accidentat în meciul cu Delta Tulcea, iar şansele lui de a evolua în următoarele jocuri sunt destul de mici. Probleme medicale a avut şi golgheterul ultimelor două ediţii ale Ligii a II-a şi marcator a două goluri în disputa din etapa trecută cu Delta, Sorin Chiţu. Acesta a avut probleme musculare, dar s-a refăcut rapid şi a reintrat în programul normal de pregătire.

Meci uşor pentru năvodăreni

Jucătorii de la Săgeata Năvodari nu trebuie să îşi mai facă probleme din cauza programului încărcat, deoarece au ieşit deja din Cupa României. Astfel, trupa antrenată de Aurel Şunda îşi poate îndrepta toată atenţia spre campionat, pe care doreşte să îl încheie pe unul dintre primele două locuri. Mai e mult de muncă până acolo şi unul din paşii necesari este succesul în meciul de sâmbătă cu Unirea Slobozia. Săgeata va întâlni echipa nou-promovată la care evoluează şi fostul dinamovist Adrian Mihalea, sâmbătă, de la ora 13.00.

20 de jucători numără lotul pe care se bazează tehnicianul Farului în următoarea perioadă de pregătire.

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Soarele, partener de afaceri: A demarat Programul Casa Verde Panouri Fotovoltaice

Administraţia Fondului pentru Mediu lansează sesiunea de înscriere cu un buget record de aproximativ două miliarde de lei. Fondurile alocate primei etape a programului, pentru...

România va fi „măturată” de ciclonul Ashely, spune ministrul Mediului

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a avertizat duminică dimineață că România va fi afectată semnificativ de ciclonul Ashley în următoarele ore, subliniind că pericolul principal...
Ultima oră
Pe aceeași temă