24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialCandidatul la prezidentiale Remus Cernea ameninta ca isi da foc astazi, in...

Candidatul la prezidentiale Remus Cernea ameninta ca isi da foc astazi, in fata TVR

Candidatul Partidului Verde la alegerile prezidentiale, Remus Cernea, a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa remis postului RTV, ca intentioneaza sa-si dea foc in fata sediului Televiziunii Romane, luni, la ora 12.30. El s-a plans de "o ignorare manifesta a candidaturii la alegerile prezidentiale de catre postul public de televiziune" si a amenintat ca va reactiona printr-un "gest radical".

"Este ceea ce, cu prilejul acestei campanii de strangere de semnaturi, traiesc: si anume o ignorare manifesta a candidaturii mele pentru alegerile prezidentiale de catre postul public de televiziune si stergerea de pe internet a sondajului realizat de Radio Romania Actualitati care ma credita cu cele mai multe voturi in preferintele utilizatorilor de internet. Posturile publice promoveaza intens clasa politica din Romania. Eu sunt impotriva actualei clase politice. Asta inseamna ca nu am voie sa vorbesc?", se arata in comunicatul emis de Partidul Verde.

"Luni, 21 septembrie, ora 12.30, cu orice risc, imi voi da foc in fata Televiziunii Romane (in Calea Dorobantilor nr. 191) in semn de protest fata de anihilarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor si distrugerea democratiei in Romania", a mai precizat Remus Cernea. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă