5.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialCanada si SUA avertizeaza asupra lipsei de siguranta a unor clapari fabricati...

Canada si SUA avertizeaza asupra lipsei de siguranta a unor clapari fabricati in Romania

Ministerul canadian al Sanatatii si Comisia pentru Siguranta Consumatorului din SUA cer populatiei sa nu mai foloseasca cinci tipuri de clapari Rossignol fabricati in Romania, pentru ca acestia se pot desprinde in timpul schiatului, relateaza cotidianul Vancouver Sun in editia electronica, citata de Mediafax.

Ministerul Sanatatii din Canada afirma ca acest defect ar putea determina caderea schiorilor. Acest apel vizeaza claparii de tip Rossignol X-IUM si X-11.

Ministerul informeaza ca sunt vizate modelele ale caror nume sunt imprimate in partea superioara a claparului si care au, de asemenea, numarul de serie, alcatuit din cinci sau sase cifre, imprimat in interiorul claparului drept sub brant. Perechile care nu au un numar de serie imprimat in claparul drept sub brant nu sunt vizate de aceasta atentionare.

Aproximativ 936 de perechi de clapari de acest tip au fost vandute in Canada, iar in Statele Unite 1.912 perechi, din decembrie 2007 pana in iunie 2009.

Acesti clapari sunt fabricati in Romania si sunt importati de Groupe Rossignol Canada Inc., cu sediul in Granby, Quebec.

Cele mai citite

Armata israeliană a anunțat că e gata să reia atacurile în Gaza

Armata israeliană a declarat că este gata să reia luptă cu militanţii din mişcarea islamistă Hamas în Fâşia Gaza "la orice oră"."Suntem pregătiţi pentru...

Naţionala feminină de fotbal a României, eșec drastic în fața Finlandei

Naţionala feminină de fotbal a României a pierdut fără drept de apel în fața Finlandei, cu scorul de 6-0, la Turku, într-un meci din...

Google sărbătorește Ziua Națională a României cu un doodle special

Motorul de căutare Google a marcat Ziua Naţională a României cu un doodle special dedicat Marii Uniri de la 1 decembrie 1918. Cei care au...
Ultima oră
Pe aceeași temă