10 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialCampionat national pentru radioamatori

Campionat national pentru radioamatori

Federatia Romana de Radioamatorism, impreuna cu radioamatorii din Constanta si Mangalia organizeaza, in perioada 9-11 septembrie, in statiunea Jupiter, Campionatul national de creatie tehnica. In cadrul competitiei vor fi acordate premii si medalii de campioni ai Romaniei pentru realizari in domeniul aparaturii si echipamentelor de unde scurte (US), de unde ultrascurte (UUS), radiogoniometrie, radiotelegrafie, aparatura de masura si altele. Se vor face prezentari ale unor statii radio, antene, soft-uri pentru lucrul cu statia de radioemisie.
“Pe durata campionatului vor fi sustinute o serie de referate si comunicari tratand atat problemele tehnice si realizarile moderne din domeniu, cat si probleme de organizare. In cadrul intrunirilor vor fi prezentate aparatura de specialitate, rezultatele unor competitii, situatii ivite in cazul traficului UUS etc. Campionatul national de creatie tehnica are loc in fiecare an, cu participarea a zeci de pasionati de transmisiuni radio din intreaga tara”, a precizat Vasile Ciobanita, secretar general al FRR.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 648. Fostul președinte Poroșenko, rivalul lui Zelenski, este oprit să iasă din Ucraina

Petro Poroșenko, fostul președinte al Ucrainei, a fost oprit de autoritățile de frontieră ale Ucrainei să iasă din țară. Poroșenko ar fi urmat să aibă...
Ultima oră
Pe aceeași temă