28.8 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialCAmpanie VELUX: Bucură-te acum de oferta toamnei!

CAmpanie VELUX: Bucură-te acum de oferta toamnei!

Pentru cei care îşi construiesc locuinţa mult visată, toamna este cu siguranţă anotimpul mult aşteptat deoarece coincide cu etapa de finalizare a construcţiilor!

Fie că vorbim de renovarea caselor sau de terminarea proiectelor noi începute în primăvară, compania VELUX România îşi doreşte să susţină clienţii aflaţi pe finalul etapei de construcţii printr-o ofertă perfect adaptată toamnei: pentru fiecare fereastră de mansardă VELUX cumpărată împreună cu rama de etanşare în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2013, clienţii primesc câte un tichet cadou în valoarea de 100 lei !

 

“Pentru majoritatea românilor, cel mai mare vis este acela de a-şi construi o casă iar noi ne dorim să-i susţinem să-şi finalizeze acum visul, fiindu-le alături prin oferta noastră! Şi, de ce nu, sperăm că sfârşitul anului să-l petreacă în noua casă!”, a declarat Noemi Ritea, General Manager la VELUX România.

 

Pentru a intra în posesia tichetului cadou, clienţii VELUX vor trimite pe adresa de mail campanie@VELUX.com sau prin poştă la adresa Braşov, str. Aurel Vlaicu nr. 40, o copie a facturii care atestă achiziţia ferestrelor împreună cu ramele de etanşare şi un cupon de campanie completat integral cu datele lor, disponibil pe velux.ro.

 

Campania ”Bucură-te acum de oferta toamnei!” se desfăşoară la nivel naţional, în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2013. Ferestrele de mansardă VELUX se pot achiziţiona prin intermediul distribuitorilor autorizaţi VELUX din ţară. Detaliile privind campania, regulamentul şi condiţiile de participare sunt disponibile în perioada de valabilitate pe site-ul www.velux.ro.

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă