1.7 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialCampanie de reciclare a mobilei, lansată de IKEA România

Campanie de reciclare a mobilei, lansată de IKEA România

IKEA România dă startul unei campanii de reciclare a mobilei vechi. Românii pot preda în perioada 20 decembrie – 26 ianuarie piese vechi de mobilier la magazinul IKEA din zona comercială Băneasa, iar în schimb vor primi vouchere de cumpărături.

Toţi cei care vor aduce mobilă veche la magazinul IKEA trebuie să se adreseze departamentului Relaţii cu Clienţii pentru a primi în schimb vouchere de cumpărături. În schimbul fiecărei piese de mobilier predată, românii vor primi câte un voucher de 20 de lei, în limita a cinci vouchere de persoană. Voucherele vor putea fi utilizate în magazinul IKEA din Băneasa. 

Piesele de mobilier strânse de magazinul IKEA vor fi selectate de câteva asociaţii caritabile care îşi vor alege cele mai bune piese, iar restul vor fi reciclate.

„Ne dorim să oferim o soluţie simplă de a refolosi şi recicla mobilierul vechi, în mod responsabil, cu grijă şi respect faţă de oameni şi faţă de resurse. Închiderea ciclului de viaţă a produselor de mobilier – fie prin refolosirea de către cei care au cea mai mare nevoie, fie prin reciclare – este în strânsă legătură cu obiectivele noastre de business. Responsabilitatea pentru oameni şi mediu este o prioritate pentru compania IKEA”, a declarat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA România.

În plus, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care îşi doresc un brad natural de Crăciun, dar şi o soluţie pentru reciclarea acestuia, magazinul IKEA oferă posibilitatea reciclării brazilor. Astfel, membrii IKEA FAMILY care vor cumpăra un pom de Crăciun de la punctul de vânzare din faţa magazinului IKEA şi îl vor aduce după sărbători împreună cu bonul de casă, vor primi un voucher de 20 de Lei, valabil doar în magazinul IKEA. Brazii aduşi de clienţi în intervalul 3 ianuarie – 31 ianuarie vor fi colectaţi şi predaţi unei companii care se ocupă de gestionarea deşeurilor.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Peste 2.400 de militari, la parada de Ziua Naționață din Capitală. Evenimentele de la Alba Iulia

Peste 2.400 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Autoritatea Vamală Română, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale...

Rusia – Ucraina, ziua 646: Scholz spune că Germania este favorabilă negocierilor de aderare a Ucrainei la UE

Cancelarul Olaf Scholz a declarat că guvernul german sprijină deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Ucraina şi doreşte să sprijine această ţară...

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...
Ultima oră
Pe aceeași temă