5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCălin Popescu Tariceanu, ALDE: Acest vot înseamna un vot pentru valorile liberale...

Călin Popescu Tariceanu, ALDE: Acest vot înseamna un vot pentru valorile liberale pe care le reprezentăm

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, imediat după anunţarea primelor exit-polluri, că românii au votat pentru apărarea libertăţii şi a democraţiei.

"Acest vot inseamna un vot pentru valorile liberale, pentru apararea libertatii  si democratiei. As vrea insa sa fiu rezervat pana vom vedea rezultatele finale. Le cer oamenilor nostri din sectii sa fie atenti la procesul de numarare fiindca am informatii ca se pregatesc fraude", a declarat presedintele ALDE.

"Le mulțumesc tuturor românilor care au făcut posibilă această zi a schimbării. Datorită votului dumneavoastră avem șansa de a duce țara într-o direcție bună. O vom face uniți, lăsând definitiv în urma învrăjbirea pe care unii au semănat-o între noi. M-am angajat să fiu, alături de colegii mei din ALDE, busola care indică drumul cel bun, garanția că acest drum va fi urmat fără șovăială. S-a dovedit la aceste alegeri că există un singur partid liberal în România — ALDE", a scris Tăriceanu, duminică seară, pe Facebook.

Tăriceanu a adăugat că îl "cheamă" pe președintele Klaus Iohannis să accepte "voința poporului așa cum s-a manifestat la urne".

"Chem să se alăture coaliției pentru schimbare și democrație toate partidele care împărtășesc aceleași convingeri și valori. Îi chem să vină în ALDE pe toți aleșii și membrii PNL dezamăgiți de modul în care partidul a fost condus împotriva principiilor elementare ale liberalismului. Cetățenii și-au spus cuvântul. L-au rostit limpede și răspicat. Îl chem pe președintele Iohannis să accepte fără gânduri ascunse voința poporului așa cum s-a manifestat la urne și să nu stea în calea formării unui guvern legitim, legal și democratic. România a fost redată românilor prin propria lor voință. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru efortul depus și pentru implicarea în această campanie", a susținut Tăriceanu.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă