4.2 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSpecialCaleidoscop

Caleidoscop

Concurs de scuipat seminte de pepene verde

In fiecare an, la 10 septembrie, in Pardeeville, Wisconsin, ati face foarte bine sa mancati pepenele cat mai repede si sa scuipati semintele cat mai departe.
Toata lumea din Wisconsin se pregateste asiduu pentru competitie.
Copii si parinti laolalta isi imbunatatesc tehnica mancatului in viteza si mai ales pe cea a scuipatului semintelor la distanta.

Robert Redford, Tina Turner si Tony Bennet vor fi premiati

Actorul Robert Redford si cantaretii Tony Bennet si Tina Turner se numara printre personalitatile care vor primi distinctii pentru aportul lor la cultura americana in luna decembrie din partea John F. Kennedy Center for the Performing Arts.
Distinctiile anuale din partea Kennedy Center vor fi primite si de actrita Julie Harris si de balerina Suzanne Farrell. La ceremonia de la Washington va participa si presedintele Statelor Unite ale Americii, George W. Bush.
In 2004 aceasta distinctie le-a revenit actorului Warren Beatty si starului pop Sir Elton John.

Actrita Tara Reid a fost jefuita

Actritei americane Tara Reid (American Pie) i-a fost furata geanta pe aeroportul din Ibiza (Spania).
Tara Reid se afla in Europa pentru a filma la un reality show (“Wild on Tara”). Actrita a devenit “isterica,” conform martorilor de pe aeroportul din Ibiza, in momentul in care a constatat ca nu mai are geanta cu bijuterii.
“Inainte sa apuce sa-si stranga bagajele de pe banda rulanta a aeroportului, un barbat i-a insfacat geanta facuta special pentru ea si a rupt-o la fuga.
In aceasta geanta Tara avea un ceas Rolex, a carui valoare de firma era intrecuta numai de valoarea sa sentimentala, precum si colectia sa de bijuterii. Politia spaniola a declarat ca nu sunt multe sanse ca infractorul sa fie prins.”

Cele mai citite

Gogoașa reconstrucției Ucrainei

Dialogurile din cadrul întâlnirilor lui Marcel Ciolacu, premierul României, cu cei trei miniștri ai executivului american au avut o constantă: economia României este în...
00:01:21

Pentagonul a fost „încurajat” de decizia de a ridica controlul asupra majorității promoțiilor militare

Pentagonul, prin purtătorul de cuvânt, generalul de brigadă Patrick Ryder, a declarat reporterilor marți (5 decembrie) că a fost încurajat de decizia senatorului american...

Ambasadorul România în SUA se lăfăie într-un palat din Washington

În timp ce la București se strigă austeritate, ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, locuiește în lux și extravaganță. „Pe banii românilor”, strigă...
Ultima oră
Pe aceeași temă