22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialCadouri distinse pentru bărbaţi de Sfânta Maria

Cadouri distinse pentru bărbaţi de Sfânta Maria

Bărbaţii care poartă numele de Marian, Marin, Marinică sau Marinel îşi sărbătoresc onomasticele în zilele de 15 august şi 9 septembrie, cu ocazia sărbătorilor creştineşti Adormirea Maicii Domnului (Sfânta Maria Mare) şi Naşterea Maicii Domnului (Sfânta Maria Mică). 

Cu ce fel de daruri îi putem pe cinsti pe cei ce poartă numele Sfintei Maria, aflăm din colecţia de cadouri bărbaţi Borealy din care este imposibil să nu găsim cadoul potrivit pentru sărbătoritul din propriul anturaj.

 Cutiile pentru păstrarea ceasurilor – o investiţie în timp şi pasiune

Puteţi fi siguri că orice colecţionar de ceasuri de mână ar fi mai mult decât încântat să primească în dar cu prilejul onomasticei sale o casetă dedicată păstrării în cele mai bune condiţii a bijuteriilor timpului. Magazinul de cadouri Borealy a înglobat o vastă colecţie de cutii pentru depozitarea ceasurilor, realizate din cele mai bune materiale şi, în mare parte, purtând semnătura apreciatului producător german Friedrich. O cutie pentru ceasuri din piele naturală, cu un design pe măsura personalităţii şi gusturilor destinatarului, va bucura nespus orice bărbat fascinat de orologerie şi-i va oferi mândria de a o etala la loc de cinste în propriul birou sau living. O astfel de casetă va proteja instrumentele timpului de praf, umezeală şi zgârieturi şi va alătura cu bun gust ceasurile preferate ale posesorului, încântarea acestuia – evidentă ori de câte ori le va oferi admiraţiei oaspeţilor săi – fiind nepreţuită.

Accesoriile Chinelli – mixul perfect între estetica desăvârşită şi funcţionalitate

O alegere deosebită de cadou pentru bărbaţi cu ocazia onomasticii o reprezintă şi accesoriile Chinelli pentru servirea băuturilor, cum ar fi încălzitoarele pentru cognac placate cu aur sau argint. Făurite în Italia, aceste accesorii de lux promit să înnobileze cu un plus de lux şi frumuseţe barurile personale ale destinatarilor şi mijlocesc servirea ca la carte a celor mai respectabile eau-de-vie-uri. Cognacul servit în pahare tulipe uşor încălzite la lumina lumânării îşi va releva pe deplin savoarea şi parfumul, spre deliciul bunilor cunoscători, ce ştiu a respecta întru totul virtuţile, povestea şi caracterul respectabilului distilat. Seturile Chinelli pentru servirea whisky-urilor, spumantelor sau vodcii sunt alte cadouri Borealy propice pentru a-i cinsti pe bărbaţii ce-şi sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria.

Globurile Zoffoli cu minibaruri încorporate, seturile Erbe pentru bărbierit, cosmeticele de lux Scottish Fine Soaps sau accesoriile bărbăteşti din piele naturală – precum potofelele S.T. Dupont sau Cerruti 1881 reprezintă alte cadouri pentru bărbaţi din oferta Borealy cu care puteţi răsfăţa sărbătoritul din viaţa dumneavoastră. Foarte potrivite pentru sărbătoarea Sfintei Maria sunt şi darurile cu specific marinăresc, ce includ decoraţiuni – corăbii sau velele din cristal pur şi aur Marcolin ColleVilca – de altfel simboluri de referinţă feng shui ale belşugului şi prosperităţii. Odată ales cadoul potrivit preferinţelor şi personalităţii destinatarului, nu vă rămâne decât a-l oferi cu drag şi cu urările aferente de fericire, noroc şi sănătate de ziua numelui.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă