37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialBute il "monteaza" pe Jo Jo Dan impotriva lui Casillas

Bute il „monteaza” pe Jo Jo Dan impotriva lui Casillas

Vineri, la Ploiesti, este programata ultima gala pugilistica importanta din 2008, capul de afis reprezentandu-l meciul lui Ion Ionut, cu nume "de scena"‘ Jo Jo Dan.

Pugilistul roman Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, a declarat ca i-a facut placere sa se antreneze in fata publicului, intr-un complex comercial din Bucuresti, cu cateva zile inaintea Galei "Invincibilii 3", programata vineri, 19 decembrie, la Ploiesti. "M-am simtit bine la acest antrenament cu public si ma bucur ca a fost destul de multa lume. Astept cat mai multi spectatori si vineri la gala, in orasul campionilor. Va fi un meci frumos, un meci pe pumni, cum se spune, pentru ca adversarul vine la bataie, are un stil care imi place", a declarat Jo Jo Dan.

Pugilistul va fi sustinut de langa ring de campionul mondial IBF Lucian Bute. "Bute mi-a purtat noroc la meciul cu Balbi. Sper sa fie la fel si acum. Am ceva emotii, cum am inainte de fiecare meci, dar sunt optimist, increzator. Sper doar sa nu fie la fel de cald in sala cum a fost in gala de la Piatra Neamt. Mai am de slabit trei kilograme pana la cantarul de joi si apoi il astept pe Casillas. Mi-ar placea sa boxez si cu alti pugilisti puternici, cu nume mari ai categoriei mele", a mai spus Jo Jo Dan.
Jo Jo Dan, care va lupta cu mexicanul Miguel Casillas pentru centura WBC Intercontinentala la categoria superusoara, si Bogdan Dinu au efectuat o scurta sesiune de antrenament, in fata catorva sute de spectatori, intr-un complex comercial. Pugilistii s-au antrenat aproximativ 15 minute fiecare, oferind apoi autografe pe postere si pe calendare.

» Gala "Invincibilii 3" de la Ploiesti se va desfasura pe data de 19 decembrie, incepand cu ora 20.30. Pe langa meciul lui Jo Jo Dan, vor mai avea loc si alte patru partide. Pentru titlul mediteranean WBS, la categoria superpana, se vor lupta Viorel Simion si ungurul Zolt Nagy. Bogdan Dinu va boxa impotriva americanului James Oscar Pratt jr., la categoria grea, Sorin Tanasie il va infrunta pe spaniolul Juan Garcia Martin, la categoria pana, iar Lucian Bot va boxa impotriva ungurului Viktor Szalai, la categoria grea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă