38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialBunurile Portului Braila au fost predate APDM

Bunurile Portului Braila au fost predate APDM

Portul comercial brailean a intrat in sfarsit in legalitate, dupa ce primarul PNL a incercat fara succes sa-l ofere SC Hercules SA, al carui actionar majoritar este Bursagrirom, societate care apartine presedintelui PSD si Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu. Dupa mai multe luni a venit decizia Guvernului ca portul sa fie administrat de stat.
Primarul liberal al Brailei Constantin Sever Cibu, ne-a declarat ca a semnat protocolul emis de Administratia Portului Dunarea Maritima din Galati prin care bunurile din cadrul Directiei Administratia Portuara Braila sa fie predate, asa cum de altfel se specifica in hotararea de guvern.
„Nu aveam cum sa nu respect aceasta hotarare de guvern. Protocolul a fost semnat, iar procedura de predare-primire finalizata, mai ramane sa vedem ce facem cu concesiunile”, a declarat primarul. El a tinut sa sublinieze ca nu o sa se impace niciodata cu decizia guvernului si se va lupta in continuare ca portul sa revina la Braila, recunoscand ca a trimis o scrisoare catre premierul Calin Tariceanu semnata si de prefectul judetului in care incearca sa schimbe situatia, dar ca pana acum nu a primit nici un raspuns.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă