19.7 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSpecialBugetul MAI a fost suplimentat de Guvern cu 200.000 lei, pentru parada...

Bugetul MAI a fost suplimentat de Guvern cu 200.000 lei, pentru parada militară din Bucureşti

Bugetul pe acest an al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) a fost suplimentat de Guvern cu 200.000 lei, pentru a se asigura participarea cu tehnică şi efective la parada militară naţională de 1 Decembrie din municipiul Bucureşti, potrivit Mediafax.

 

Banii vor fi alocaţi din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

În urmă cu o săptămână, Guvernul a alocat 400.000 lei în vederea asigurării participării Ministerului Apărării Naţionale, cu tehnică şi efective, la parada militară naţională.

Prefectul de Alba, Flaviu Cozuc, a declarat că până în prezent Guvernul nu a alocat nicio sumă de bani pentru organizarea Zilei Naţionale la Alba Iulia, deşi demersurile în acest sens au fost făcute încă din vară.

Cozuc a spus că autorităţile din Alba au cerut o sumă mai mare, respectiv 1,2 milioane de lei, în speranţa că în final vor primi totuşi o parte din fonduri.

La rândul său, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat corespondentului MEDIAFAX că toate manifestările anunţate de prefectul de Alba costă bani, iar Prefectura nu poate să le organizeze dacă nu a primit fonduri.

Premierul Victor Ponta a declarat însă, luni, că dacă primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, cere pentru manifestările de 1 Decembrie de trei ori mai mult decât în Capitală, înseamnă că acesta suma este cu “comision” şi nu va acorda bani publici pentru “afaceri de partid”.

Cele mai citite

Angajarea răspunderii pe noile taxe, pe masa Guvernului. Ședință crucială la Palatul Victoria

 ANGAJAȚII CARE VOR PLĂTI PENTRU GAURA DE LA BUGET- Eliminarea facilităților fiscale pentru:IT - plata impozitului pe venit pentru salarii de peste 10.000...

Doliu uriaș în lumea fotbalului – Patronul unui club a fost omorât după o înfrângere a echipei sale

El a fost omorât la plecarea de pe stadionul Metropolitano de Techo, după ce a asistat la meciul pierdut pe teren propriu de...

8 alimente care pot să înlocuiască cu succes carnea în dietă

Leguminoasele:Leguminoasele, cum ar fi lintea, năutul și fasolea, sunt surse excelente de proteine și fibre. Ele pot fi folosite într-o varietate de rețete,...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies