10.1 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialBruce Willis lupta impotriva terorismului

Bruce Willis lupta impotriva terorismului

Bruce Willis a anuntat ca ofera un milion de dolari celui sau celor care il vor captura pe unul dintre liderii retelei teroriste Al Qaeda.
Starul american a anuntat ca este pregatit pentru lupta impotriva terorismului, insa de aceasta data celebrul actor din filme de actiune nu va pleca intr-o misiune de infiltrare si distrugere a unor tabere de talibani de prin Afganistan si nici nu se va plimba deghizat pe strazile Bagdadului. Gestul de patriotism al starului din “Die Hard” consta in oferirea sumei de un milion de dolari pentru orice informatii care ar putea duce la capturarea teroristilor Osama bin Laden, Ayman Al-Zawahiri sau Abu Mussab Al-Zarqawi.
Bruce Willis a luat apararea armatei americane si a remarcat rezultatele actiunilor coalitiei internationale de mentinere a pacii din Irak. “Chiar nu pot sa inteleg de ce posturile de televiziune transmit din Irak numai lucruri rele, acolo s-au intamplat si foarte multe lucruri bune de la caderea regimului lui Saddam Hussein”, a comentat el.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă