34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialBrandul de tara al Romaniei va fi realizat de o firma spaniola

Brandul de tara al Romaniei va fi realizat de o firma spaniola

Brandul de tara al Romaniei nu este "Romania, Land of Choice", ci va fi realizat, in urmatoarele 6 luni, de catre o firma spaniola, a anuntat, in premiera, Elena Udrea, in cadrul procedurilor de audiere de marti pentru validarea sa ca ministru al dezvoltarii regionale si turismului.

"Romania, Land of Choice nu a fost decat titlul unei campanii a Ministerului Turismului si aceasta a luat sfarsit deja. In ceea ce priveste brandul de tara, acesta a fost licitat si proiectul castigat de o firma spaniola. Plata se va face din fondurile europene pe care Romania le poate accesa pana in 2013. In ceea ce il priveste pe cel care a dorit sa ne sicaneze inregistrand acest titlu de campanie, ii dorim mult succes in promovarea turistica a Romaniei, dat fiind ca noi ne-am incheiat campania", a spus Elena Udrea, citata de Agerpres. Ea a raspuns unei intrebari referitoare la atitudinea sa in cazul in care cel care inregistrat marca "Romania Land of Choice" la OSIM va dori sa o foloseasca.

Elena Udrea, singura femeie din Cabinetul Boc, a fost validata ca ministru al dezvoltarii regionale si turismului cu 43 de voturi pentru, 4 voturi impotriva si 1 abtinere. Miercuri va avea loc votul in plenul Camerelor Parlamentului si Elena Udrea s-a aratat increzatoare in capacitatea Guvernului Boc de a strange cele 236 de voturi necesare investiturii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă