27.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialBPN al PSD a stabilit coordonatorii activitatii la filialele decapitate

BPN al PSD a stabilit coordonatorii activitatii la filialele decapitate

BPN al PSD a stabilit, luni, ca Diaconescu, Dragnea, Mitrea, Corlatean, Gheorghe Nichita si Ecaterina Andronescu sa coordoneze activitatea din cele opt filiale ale partidului unde conducerea a fost demisa sau si-a dat demisia, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid.

Astfel, BPN al PSD a stabilit ca secretarul general al PSD, Titus Corlatean, sa coordoneze organizatiile PSD Brasov si PSD Alba, vicepresedintele Cristian Diaconescu sa coordoneze PSD Cluj si PSD Bihor, vicepresedintele Ecaterina Andronescu sa coordoneze PSD Arad, vicepresedintele PSD Liviu Dragnea sa coordoneze PSD Giurgiu, coordonatorul campaniei electorale Miron Mitrea sa coordoneze PSD Mures, iar vicepresedintele Gheorghe Nichita sa coordoneze PSD Neamt.

Coordonatorii filialelor respective vor analiza, in perioada urmatoare, situatia din aceste organizatii si vor propune presedinti interimari, au mai aratat sursele mentionate. Se cauta solutii particulare pentru fiecare organizatie in parte, dar si pentru aplanarea tensiunilor rapid pana la Consiliul National de vineri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă