5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialBono, suparat pe o stilista

Bono, suparat pe o stilista

“Sunt lucrurile noastre. Ea le are. Le vrem inapoi si vrem ca ea sa nu le mai vanda”, a declarat solistul formatiei U2, Bono, in fata Inaltei Curti de Apel a Irlandei, unde se judeca procesul intentat de membrii formatiei fostei lor stiliste, Lola Cashman.
Aceasta a fost consultantul pentru stil al formatiei in timpul turneului mondial “Joshua Tree”, din 1987-1988. La incheierea contractului, ea nu a plecat cu mana goala, ci cu piese de vestimentatie si accesorii ale membrilor U2, intre care si celebra palarie Stetson cu care Bono a pozat pentru coperta albumului “Rattle and Hum”. Lola Cashman a mai facut si aproape 200 de fotografii in culise, dintre care a publicat o parte in cartea sa “Inside the Zoo With U2: My Life With the World's Biggest Rock Band”, aparuta in 2004, care i-a suparat foarte mult pe componentii grupului.
La procesul intentat de membrii formatiei U2 in 2002, care a ajuns acum in faza de apel, Lola Cashman a sustinut ca obiectele pe care le detine si pe care a incercat sa le “plaseze” la case de licitatii
i-au fost daruite. Despre palaria Stetson sustine ca ar fi primit-o chiar de la Bono, care i-ar fi oferit-o in timp ce dansa doar in lenjeria intima, beat, in culise, dupa un concert in Phoenix (Arizona).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă