0.9 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeSpecialBölöni, la al doilea titlu de campion

Bölöni, la al doilea titlu de campion

FStandard Liège, echipa antrenata de Ladislau Bölöni, a castigat campionatul Belgiei, dupa ce a invins, cu 1-0, in meciul-retur al barajului pentru titlu sustinut in compania formatiei Anderlecht Bruxelles. In meciul-tur, scorul a fost egal, 1-1.
Loti Bölöni este la al doilea titlu de campion ca antrenor, dupa cel cu Sporting Lisabona, in 2002. De asemenea, ca jucator, el are trei titluri de campion, toate cu Steaua. El a preluat Standard Liège in iunie 2008, reusind sa castige, in debutul sezonului, Supercupa Belgiei, iar duminica seara, titlul de campioana.
Campion, Bölöni va discuta acum de pe alte pozitii viitorul sau la Standard. "Daca voi ramane? Trebuie sa discut cu reprezentantii clubului. In orice caz eu am deplina incredere in conducerea clubului. Este pentru a doua oara in viata mea cand am intalnit o astfel de conducere." Bölöni a povestit si cum a trait bucuria succesului. "Sunt extrem de fericit de aceasta performanta si trebuie sa savurez la maximum acest moment pentru ca aceste clipe sunt rare si nu dureaza mult in perioada cand esti antrenor. Felicit si pe Anderlecht, dar acum voi sarbatori titlul castigat."

» Walter Zenga a anuntat ca va pleca de la Catania. "A fost ultimul meu meci aici. Nu plec pentru ca am alta oferta. Am discutat cu oficialii si le-am prezentat concluziile mele. Am trait aici o experienta intensa, dar si lucrurile bune au un sfarsit. Nu a fost o ruptura, ci o decizie luata cu greu", a declarat Zenga. Cu o etapa inainte de final, Catania ocupa locul 14, cu 43 de puncte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă