29 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialBogdan Olteanu a luat masa la cantina Politehnicii

Bogdan Olteanu a luat masa la cantina Politehnicii

Suita liberalilor din Timis s-a strans, ieri, la Casa Tineretului din Timisoara, pentru a deschide anul universitar 2006/2007 la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice (UPT). Invitatul de onoare al momentelor festive a fost presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
Fiecare dintre vorbitori a depanat amintiri din anii studentiei si i-a sfatuit pe tineri sa se plimbe mai mult prin orasul de pe Bega, sa mearga la concerte si discoteci, sa se duca si pe la cursuri si sa nu uite sa se indragosteasca. Rectorul UPT, Nicolae Robu, i-a mai indemnat pe studenti sa se inghesuie in camerele de camin pentru a putea respecta promisiunea pe care le-a facut-o: ca vor fi cazati toti cei care solicita acest lucru. Le-a garantat, in schimb, ca tinerii isi vor gasi de lucru la marile companii de IT din Timisoara si din tara.
"Am venit la Universitatea Politehnica pentru ca eu cred este cea mai buna facultate tehnica din tara”, a declarat Bogdan Olteanu. Momentele oficiale au fost urmate de o vizita, aparent neanuntata, in Complexul Studentesc, unde presedintele Camerei Deputatilor a fost condus in camerele de camin proaspat reamenajate, aceleasi unde a fost invitat si premierul Tariceanu la vizita sa din luna aprilie.
Studentii nu au cutezat sa se planga de conditiile de cazare, ba chiar au fost impresionati de oaspe-tele care a venit la Timisoara. Ni-colae Robu l-a mai condus pe Olteanu si la cantina studenteasca, unde, dupa ce au pozat pe langa felurile de mancare expuse in vitrina, liberalii si-au comandat, in tandem, frigarui.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă