7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialBlaga: Nu am nicio legătură cu Sandu Anghel, membri ai familiei sale...

Blaga: Nu am nicio legătură cu Sandu Anghel, membri ai familiei sale sau persoane din anturajul lui

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, precizează într-un comunicat remis Mediafax că nu are ”nicio legătură cu Anghel Sandu, cu membri ai familiei sale sau cu persoane din anturajul acestuia” şi că “orice referire” la persoana sa în acest caz ”este lipsită de orice fundament”. Blaga a mai adăugat că "orice referire la persoana mea în acest caz este lipsită de orice fundament”.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost adus, joi, din penitenciar la DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care fiul lui a reclamat presupuse fapte de trafic de influenţă care ar fi fost comise de Mircea Băsescu, fratele preşedintelui. La ora transmiterii acestei știri, el este audiat de procurori.

Procurorii l-au citat pe Bercea Mondial pentru a da declaraţii în dosarul deschis în urma plângerii formulate de fiul lui, Florin Anghel, în cazul lui Mircea Băsescu, pentru presupuse fapte de trafic de influenţă.

Bercea Mondial a spus, din dubă, că o sumă de aproape două milioane de euro ar fi ajuns la şefa DNA, Codruţa Kovesi, la preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, dar şi la Vasile Blaga, despre care susţine că ar fi implicat în acest caz.

Bercea Mondial a mai spus că nu speră să mai primească înapoi aceşti bani şi că se aşteaptă ca în acest caz să fie condamnat.

Şi Mircea Băsescu a fost citat să se prezinte joi, la ora 18.00, la DNA.

De asemenea, procurorii i-au chemat joi la audieri şi pe Marian Căpăţână, precum şi pe soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel.

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă