1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialBerlusconi comite o noua gafa, sugerand ca sunt comise violuri pentru ca...

Berlusconi comite o noua gafa, sugerand ca sunt comise violuri pentru ca fetele sunt frumoase

Premierul italian Silvio Berlusconi, care a promis mobilizarea a 30.000 de militari pentru combaterea infractionalitatii, in urma unui val de violuri la Roma, a declarat ca vor continua sa fie comise violuri, atat timp cat pe strazi vor fi "mai putini soldati decat fete frumoase", transmite Realitatea TV.

El a spus ca va ordona desfasurarea de soldati suplimentari, fiind imediat criticat ca pune bazele "unui stat politienesc".

Opozitia a declarat ca recentul viol, caz extrem de brutal, comis la Roma luna aceasta demonstreaza ca mobilizarea armatei nu a contribuit la reducerea infractionalitatii, dar premierul a spus ca "astfel de lucruri se intampla si in cele mai militarizate state".

"Nu putem desfasura o forta atat de mare incat sa eliminam riscul. Ar trebui sa avem pe strazi tot atatia militari cat fete frumoase. Nu cred ca am reusi", a declarat premierul.

"Berlusconi ar trebui sa nu mai spuna lucruri ofensatoare la adresa femeilor. Practic, ceea ce spune este ca daca femeile ies singure pe strazi, exista riscul sa fie violate sau atacate, pentru ca este imposibil ca tara sa fie facuta mai sigura", a declarat ministrul pentru egalitatea sanselor, Vittoria Franco.

"Adevarul este ca avem nevoie de atatia militari pentru ca sunt atat de multi barbati urati", a comentat politiciana de dreapta, Alessandra Mussolini.

Cele mai citite

SUA acuză patru soldați ruși de crime de război împotriva unui cetățean american

Statele Unite(SUA) au acuzat patru soldați ruși de crime de război săvârșite împotriva unui cetățean american în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, a anunțat...

Premierul Ciolacu s-a întâlnit cu secretarul general al ONU

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în vizită la New York, s-a întâlnit cu secretarul general al ONU, António Guterres. Întâlnirea de la sediul ONU a avut...

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri, a declarat ministrul de interne James Cleverly, după ce guvernul a publicat un proiect de...
Ultima oră
Pe aceeași temă