27.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialBerceanu sustine ca facilitatile pentru transport ar trebui eliminate

Berceanu sustine ca facilitatile pentru transport ar trebui eliminate

Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii Radu Berceanu a declarat,in cadrul audierilor, ca facilitatile pentru transport acordate anumitor categorii de persoane, precum studenti, pensionari si veterani, ar trebui eliminate deoarece creeaza datorii catre companiile de transport, informeaza Newsin.

"In prezent, sunt sume foarte importante de platit catre CFR Calatori pentru astfel de facilitati, deoarece nici Ministerul Muncii si nici cel al Invatamantului nu achita la timp acele cupoane de reducere", a explicat Berceanu.

Astel, el considera ca ar trebui majorat sprijinul financiar acordat acestor categorii de persoane si eliminate  facilitatile. "De aceea s-au inventat banii. Cum isi cumpara mancare, sa-si cumpere si bilete de transport", a spus Berceanu.

El a mai adaugat ca in acest sistem apar si situatii in care desi cupoanele nu se utilizeaza banii sunt totusi incasati.

Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a primit , marti, aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului, cu 39 de voturi pentru, 17 impotriva si o abtinere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă