9.7 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialBegu și Dulgheru au fost eliminate în primul tur la Indian Wells

Begu și Dulgheru au fost eliminate în primul tur la Indian Wells

Jucătoarele de tenis Irina Begu şi Alexandra Dulgheru au pierdut meciurile susţinute, miercuri, în runda inaugurală a turneului WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari, deşi au întâlnit adversare mai slab cotate, ambele venite din calificări, informează Agerpres.

Begu (25 ani, 35 WTA) a fost întrecută de germanca Laura Siegemund (28 ani, 79 WTA) cu 3-6, 6-4, 6-4. 

Românca nu mai jucase de la Australian Open, unde a pierdut, de asemenea în primul tur, şi are un bilanţ de o victorie şi trei înfrângeri în 2016. 

Begu câştigase singurul meci direct cu Siegemund de până acum, anul trecut, la Charleston (zgură), cu 6-2, 7-6 (5). 

Irina a cedat după două ore şi 21 de minute de joc, în care a comis nu mai puţin de nouă duble greşeli. 

În alt meci, Alexandra Dulgheru (26 ani, 93 WTA) a fost întrecută fără drept de apel de americanca Nicole Gibbs (23 ani, 95 WTA), cu 6-0, 6-1, în 62 de minute de joc, în care românca a comis şapte duble greşeli. 

Dulgheru, care are 3 victorii şi 4 eşecuri în acest an, se impusese clar, cu 6-3, 6-1, în singurul său meci direct cu Gibbs, anul trecut, în primul tur la Roland Garros. 

Ambele românce s-au ales cu câte 11.970 dolari şi 10 puncte WTA pentru participare. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă