20.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialBecali, către ministrul Justiției: Nu ai nevoie de niciun ban ca să...

Becali, către ministrul Justiției: Nu ai nevoie de niciun ban ca să fii om, trebuie să aplici legea

Gigi Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşto, i-a transmis, la doar a declarat la câteva minute după ce a ieşit de pe poarta penitenciarului Poarta Alba, un mesaj ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, în care spune că ministerul Justiţiei nu are nevoie de 1 miliard de euro  pentru îmbunătățirea condițiilor din penitenciare, deoarece ”nu e nevoie de niciun ban ca să fii om”, informează Mediafax. Ba mai mult, Becali a făcut lobby pentru verii săi, Giovani și Victor Becali, pentru Mihai Stoica, Gică Popescu și Cristi Borcea, aflați şi ei în penitenciare.

Îi transmit capului care conduce (Ministerul Justiției – n.r.), care este ministrul Justiției – să mă ierte că suntem în post – că nu ai nevoie de niciun ban ca să fii om. Că a spus că un miliard de euro ne trebuie pentru pușcării. N-ai nevoie de niciun ban ca să fii om. N-ai nevoie de niciun ban ca să aplici legea. (…) Nu trebuie niciun ban ca să înțelegi că MM Stoica are un an de pușcărie și două luni și nu a ieșit din pușcărie. Când el trebuie să iasă 25 de zile afară. Nu trebuie să dai niciun miliard de euro și niciun euro ca să iasă Dan Voiculescu, să se ducă acasă 15 zile pe an… Nu trebuie să dai niciun ban ca Giovani, după un an și ceva de pușcărie, să iasă 15 zile… Nu trebuie să dai niciun ban ca să-l lași pe Gică Popescu să se ducă acasă. Are regim semi-deschis. Din 25 de zile s-a dus numai o zi. Borcea s-a dus numai o zi. Victor s-a dus numai o zi acasă. (…) Nu pot să trec cu vederea. Voi lupta ca oamenii să nu devină animale (…) Să mă ierte cei de la ANP, dar sistemul ăsta trebuie să cadă. Eu voi lupta pentru asta în numele lui Hristos, să-mi ajut semenii. Nu numai pe Victor, Giovani, pe Borcea, Voiculescu și restul, pe toți deținuții”, a spus Gigi Becali în poarta penitenciarului Poarta Albă.

Gigi Becali a stat de vorbă cu jurnaliștii timp de aproape o oră, spunând că va ieși din viața publică, va construi spitale și biserici și va lupta ”cu sistemul” în numele deținuților.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă